Miriam Pavaluc-Gal

Pentru mine echipa EcoRebreanu inseamna soluţii si rezolvari pentru orice problema. Aici am invatat ca totul e posibil: impreuna putem face orice ne propunem si chiar daca nu ne iese din prima,incercam din nou pana cand totul e asa cum ne dorim. In proiectul Impact EcoRebreanu am gasit creativitatea si grija pentru natura pe care consider ca orice echipa ar trebui sa le aiba.

IMG_8228.png

Alexandra Precub

Văzând că, in general, se poate observa lipsa spațiilor verzi amenajate, cu atât mai mult a spațiilor verzi care au un scop educativ, am trecut peste frica de exprimare a opiniilor. Impulsionați fiind de ideea de a revitaliza un spațiu valoros care odată era renumit pentru folosința sa în scop didactic, am decis să formăm echipa Impact EcoRebreanu. Am hotărât, împreună, să luăm problema în propriile noastre mâini și să aducem noi elemente unui spațiu care să poată fi utilizat atât de elevi și profesori, dar poate fi, eventual, și deschis publicului larg.

IMG_8221.jpeg

Diana Butiu

Până acum nu mult timp, consideram că mă pot descurca mai bine singură, să fac totul cum consider eu, însă, ultimele experienţe şcolare, precum proiectul Impact EcoRebreanu mi-au dezvăluit o alţă faţă a lucrului în echipă. Mi-am dat seama că cele mai bune idei apar atunci când toată lumea se adună şi se concentrează asupra acelei teme, când toată lumea încearcă să dea ce-i mai bun şi chiar reuşeşte.

25383390_1432522866873879_700179151_o.jpg

Melisa Szekely

Întotdeauna mi-am dorit sa pot lucra in echipa. Cu Impact EcoRebreanu am reușit! Suntem tineri și ambitiosi, ne dorim sa facem multe! Cum probleme green exista, din păcate, foarte multe, noi am ales sa învingem una dintre problemele principale ale mediului: spațiile verzi și eu cred ca ne descurcam de minune!

IMG_8226.jpeg

Alexandra Balan

Pentru mine, acest proiect a fost o experienta interesanta. Am lucrat în echipă și ne-am susținut reciproc, fiecare contribuind cu câte ceva. Ne-am dezvoltat atât ca echipă, cât și ca indivizi. Mi-a făcut plăcere sa fac parte din acest proiect și sper ca impactul pe care îl va aduce asupra comunității să fie cel scontat.

IMG_8230.jpeg

Iulia Vitca

Prima data când am aflat de acest proiect ne-au fost oferite foarte putine informații cu privire la activitățile pe care o sa le avem si sa fiu sinceră eram foarte confuza de ce o sa se intample. Dupa cursul pe care l-am terminat cu foarte multe lucuri învățate si multi prieteni noi, pot spune ca sunt foarte mândra ca fac parte din echipa EcoRebreanu!

20799189_1323771214415712_8996000303463462667_n.jpg

Carla Balaur

Ma bucur ca fac parte din echipa EcoRebreanu si ca lucram la un proiect care aduce beneficii naturii. Datorita acestui proiect, am reusit sa interactionez cu mai multe persoane si chiar sa ma cunosc mai mult pe mine, astfel reusind sa ma dezvolt putin. Eu ,impreuna cu coechipierii mei, am incercat sa gandim cele mai bune solutii pentru remedierea problemelor din jur ,iar aceasta este cu siguranta o experienta care ma va ajuta pe viitor.

25287213_875467992610913_1348683983_n.jpg

Larisa Malinas

Acest proiect a fost unul dintre cele mai mari la care am participat. Proiectul a implicat mult interes din partea tuturor. La inceput credeam ca e o simpla activitate de doua zile la care vom invata lucruri noi. In schimb, a fost o activitate care nu s-a limitat doar la cele doua zile si prin care nu doar am invatat lucruri noi, ci le am si pus in aplicare. Ma bucur sa pot contribui la dezvoltarea orasului atat prin ideile mele, cat si prin ideile celorlalti membrii din echipa Impact EcoRebreanu.

IMG_8225.jpeg

Diana Pop

Prima data când am aflat de acest proiect ne-au fost oferite foarte putine informații cu privire la activitățile pe care o sa le avem si sa fiu sinceră eram foarte confuza de ce o sa se intample. Dupa cursul pe care l-am terminat cu foarte multe lucuri învățate si multi prieteni noi, pot spune ca sunt foarte mândra ca fac parte din echipa EcoRebreanu!

IMG_8223.jpeg

LOREDANA Zbinca   profesor coordonator

Ne-am ancorat cu pași timizi într-un proiect de Service Learning, care presupunea rezolvarea unei probleme a comunității și care încerca într-un fel să facă loc naturii în oraș. Așa a apărut echipa IMPACT EcoRebreanu dornică de experiențe și provocări noi. Detașîndu-ne de propriile probleme și privind dincolo de noi înșine am încercat prin proiectul nostru să ducem educația afară din clasă, să oferim elevilor din oraș un mediu de învățare outdoor.
A fost o experiență minunată, o adevărată aventură verde pe care am trăit-o alături de formatori și de elevii mei.

IMG_8229.jpeg

Mihai Iacob

Mai intai, proiectul a insemnat o provocare fiind prima experienta de acest gen. M-a facut sa regandesc importanta lucrului in echipa mi-am dat seama ca proiectele sunt o parte importanta a dezvoltarii mele personale. Nu in ultimul rand, am invatat ca schimbarea poate veni de la oricine si ca se poate face cu pasi mici , plini de impact.

IMG_8227.jpeg

Vlad Muresan

De cand sunt membru al acestei echipe am aflat lucruri noi despre conceperea , scrierea si realizarea unui proiect , mi am dezvoltat abilitatile de lucru in echipa si in web design. Aceasta experienta mi a schimbat atitudinea fata de comunitatea in care traim , la fel cum intentionam si noi sa schimbam atitudinea comunitatii asupra mediului inconjurator prin acest proiect.

22008307_358708897899908_3468244914938551330_n.jpg